Get busy in Bucharest

img_1134

Buna ziua, iubitii mei! Am sa fiu sincera cu voi.. pentru inceput am putine emotii, de asemenea am multa incredere in mine si  sper ca acest articol cat si blogul ( in timp)  sa depaseasca asteptarile voastre.

Am ales sa realizez primul articol la Bucuresti, deoarece mereu cand ajung acolo sunt vesela si plina de viata datorita Teodorei, una din cele mai bune prietene ale mele.

E a treia oara cand ajung la Bucuresti, de data asta n-am stat mult pe ganduri.. mi-am facut repede bagajul si am luat-o spre autocar. Am pornit joi seara si am ajuns pe la vreo 6 dimineata. Hai ghiciti, cine ma astepta la 6 dimineata cu cafea in Gara de Nord?? Teeeeo,desigur, si mama ei.

Am fost oaspetele Teodorei timp de 2 nopti si 3 zile unde am avut parte de multa actiune, shopping, distractie, cunostinte noi, plimbari dintr-un sector in altul, povesti in miez de noapte si bineinteles nelipsitul pahar de vin.

Plina de entuziasm si dornica de a crea amintiri, am luat-o pe Teo de manuta si ne-am indreptat spre hotelul JW Marriott, unde s-a desfasurat un casting pentru o agentie de modelling. Am trecut prin tot felul de stari, chiar daca nu era primul meu casting, dar in final mi-am facut curaj si am incercat sa fiu cat mai naturala.

La sfarsitul castingului m-am intalnit cu un orasean de al meu si anume Andrei Mastan, alaturi de care am realizat un shooting in Piata Universitatii. Erau cateva grade si batea vantul cu putere, pana sa ajungem la locatia stabilita am inghetat. Lasand la o parte frigul, una din pasiunile mele este fotografia..ce nu facem noi fetele pentru poze? :)) Va invit sa vedeti rezultatul, enjoy !   🙂

img_1100img_1072img_1112IMG_1107.jpg

Fotografiile au fost realizate de Andrei Mastan, fotograful trupei Voltaj, pentru colaborari il puteti contacta la adresa de email: mastan_claudiu@yahoo.com

Blugii sunt de la Berska, camasa de la MUDO COLLECTION, iar cizmele de la Glitter Shoes.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s